Matchkväll!


Förstår inte grejen med att denna brutta kallas "snygg-palle" men jaja. Fast här är hon i och för sig grymt snygg så jag förstår varför hon fått sitt smeknamn. Spela match ska hon göra iallafall. 21.00 en torsdag. Bra tid matchplanerarna. Jaja hur som helst vi kommer väl se ut som fågelskrämmor i jämförelse med snygg-Palle på plan. Ovärt. 
Men något som är mera värt är att åka till Nacka i helgen och kolla på när våra damjuniorer spelar SM. Skepp o'hoj!

Min tur!

                          .själv mig om lite berätta att med börja jag tänkte så inlägget första är det att eftersom Tjäna! 
 

Mitt namn är Yosef Rahali och jag spelar höger 6. Jag  kallas även för araben eller kamelryttaren. Helt enkelt för att jag är halvtunisier.. För er som inte vet vart Tunisien ligger så ligger det i norra afrika. Jag är uppvuxen här i Sverige i orten Tensta där jag bodde i 5-6 år innan jag flyttade till Kungsängen, där jag fortfarande bor kvar.
På min fritid spelar jag oftast golf och när det inte går att spela golf så blir det väl att sitta inne vid datorn. Lite om min handbollskarriär... Jag har spelat handboll sen jag var 8 år gammal. Samtidigt som jag spelade handboll så spelade jag även fotboll och fjollbandy (innebandy) så från början var jag ganska osäker på vilken sport jag ville hålla på med i framtiden, pappa ville självklart att jag skulle spela fotboll men av olika skäl så vart det handbollen jag fortsatte med. Jag har spelat i Kungsängen fram till att jag bytte till Skånela säsongen 11/12, så nu är jag inne på min tredje säsong i Skånela. 


Här har ni en bild på pappas kameler, den bakre fick pappa tyvärr sälja för att kunna köpa min bror. Skämt åsido, det var väl allt jag hade för den här gången nu ska jag sätta mig och följa våran match mot Lindesberg, håller tummarna för grabbarna.

Ciao!

Fjäskartisdag!

Therese skrev ju ett inlägg om hur det var för henne att vara junis. Vi har ju det inte på det sättet i SkånelaDam. Tycka vad man tycka vill. Men. Som äldst i laget ska man ändå hyllas lite så det är vad dagens inlägg kommer handla om.
Här har vi dom!
 
Tant 1 och 2. Nummer 86 och 19. Jessica och Therese. Mulle och T. Istället för att jag ens ska komma på tanken att bära deras väskor, för ska jag vara ärlig så kommer det ALDRIG att ske, så får dom istället nöja sig med att vara med på bild när det är min bloggvecka. Grattis tanter. Känn er hedrade. 
 
Kan nämna att vi hade mental träning igår. Det var givande. Elin Nygårds valde att under denna stund tatuera sig. Kan kanske lukta lite oseriöshet om henne när hon sysslar med sånt men dra inte några egna slutsatser nu. Dom här bilderna fick jag iallafall skickade till mig imorse av Elin. Tog det som en pik att dom skulle läggas upp så här är dom:


Ha en fortsatt bra tisdag