Fyra dagar senare och många timmar i bilen...

Hej allihopa! 
Efter en lång bilresa hem med karlsson på takets ljudbok & lite buskis-imitation av både mig och jossan så är vi tillbaka i Märsta igen. 
Vi spenderade alltså knappt fyra dagar nere i Skåne-landet.. (Nej vi pratar inte danska utan behöll stockholmskan) 
Beachhandboll eller som arrangörerna kallar det "handboll på sand" kommer garanterat testas på igen. Det tog oss några matcher innan man blev varm i kläderna, ja inte bokstavligen talat för vädret har visat sig från sin bästa sida, knappt ett moln på himlen under dessa dagar.
De tog oss 6 matcher innan det började kännas någorlunda bra i spelet och vi började straffa våra motståndare precis som dom gjort med oss tidigare. 
I den 7 matchen (kvartsfinalen) mot BK-Heid fick vi äntligen jubla efter slutsignalen och det var nog inte många som trodde att vi skulle rå på göteborgarna, men skam den som ger sig sa vi efter matchen.
I semifinalen fick vi se oss besegrade av Skåne-tjejerna från Eslöv (kallar sig även för mesta mästarna nere på beachen) 
Men vilken grej, att man inte testat på de här tidigare, jag tänker faktiskt rekommendera denna turnering till er andra. 
Här kommer 4 punkter jag tar med mig från vistelsen:
    - Du träffar mycket folk som alla är där för att man gillar handboll
    - Du får latja omkring i sanden.
    - Du får en jätte bra start på säsongen.
    - Tillsammans med ditt lag är det ren glädje hela helgen.

SkånelaDam tog alltså med en vinst (2poäng) under hela turneringen med sig ett brons hem till Märsta, dom ledord vi hade var HA KUL, ChilL i VIP-en , ROLIGHETER




Hoppas att ni alla har det bra och inväntar inomhussäsongen precis som vi. Passar även på att tacka för all stöttning, heja-rop, applåder och ett extra stort tack riktat till Janne Håkansson som gled in och var en riktig demon-coach när vi som mest behövde det! (Även han har nu en bronspeng från Åhus hängandes runt halsen)

Tack och bock! På återseende!

//Frasse och hela åhusteamet! 



Taggar: #åhusbeachhandboll2014 #beachhandboll #skåneladam #roligheter #skånela;

Tredje plats

Vi var bäst när de gällde, enkel tredjeplats i Åhus beachhandboll för skåneladam. VIP-en äger och Åhus är hur kul som helst, vi har haft fullt med roligheter och nu är denna helgen slut. VIP-en bjöd på gratis glass, bullar, frukt, läsk, det var ett Riktigt bra evengemang. 
 
 
 
 

Live från Åhus

Hej folket! 
Första dagen av Åhus är nu avklarad och vi är inte bäst, men vi blir bättre för varje match. Vi har spelat fyra idag och står tyvärr på 0 poäng. Men alla lagen går vidare till slutspelet så det är imorgon vi behöver leverera :)
Vi bor i en skolsal på tältsängar så ryggarna mår bra och vädret är toppen här nere. vissa av oss har även skaffat oss egna linnen i form utav bränna.
 
ni hör mer av oss när turneringen är slut, hade!