måndag.. kan kännas trögt

Ja för efter alla dessa söndagsmatcher så kan måndagens pass bara kännas som en jätte lång transportsträcka till tisdagens tuffa pass i b - hallen. 
Men denna vecka, så mycket lättare, så mycket mer fart, mer inspiration på något vis. 
Så jag vill slå ett slag för fler lördagsmatcher.. I vikingahallen har vi inte en enda tror jag.

Nu är uppladdningen igång för helgens drabbning, Önnered står för motståndet och vi är sugna på två poäng inför en fullsatt vikingahallen. 

HAAAAADEEEEEEEEE

en sämre helg för de röd/vitklädda lirarna.

Hello! 
Ja som ni märker är det alltid lättare att skriva när man vinner eller tar poäng..

Men här nedan kommer några ord om lördagens insats i Skåne och Höör. 

En bättre start hade man ju helt klart önskat sig, 5-1 och vi droppar in timeout kortet.. vi får inte till de riktigt, men känslan totalt sett är att vi kommer till bra lägen och att i det uppställda försvarsspelet så visst räknar vi fel ett par ggr men har endå koll på dom.. vad beror detta på då? Min sammanfattning låter såhär,

-vi är inte ett topplag (ännu)
-inte tillräckligt noga
-tveksamhet
-utnyttjar inte motståndets svagheter

nu kanske de låter som att de vore en enkel match, men jag vill poängtera att Höör är ett av lagen som utmanar seriens giganter. Förra veckan bortaslog man lundalaget Lugi.. så publiken en uppmaning till er, dra inte för stora växlar av denna match utan ta er istället ner till hallen redan på söndag då göteborgarna från önnered kommer förbi på en fika.

Värda att nämnas efter denna fight är målvakten Jessica Wessman som hade många räddningar denna afton. Även Jossan Ekwall som kommer igång i skyttet

Slutresultat: 31-24

Killarna hade inte heller någon lycka i söndagens hemma match mot stockholmarna från Tyresö. Men även här är de dags att börja jaga lite poäng..

HAAAAADEEEEEEEEE

Då har det startat!

Hej igen!
ja då har man landat efter några dagar eufori efter segern nere i skåne. Dags att landa igen för redan på lördag så är det dags för ännu en skåneresa.. H65 Höör står för moståndet och visst måste vi höja oss ett snäpp för att ha en chans att rå på topplagen.

Förra säsongen såg det ruskigt bra ut när vi var ner i skåneland och när det återstod 10 minuter ledde vi faktiskt med tre bollar. Jag drar inga växlar av det mötet MEN! Visst vore det roligt om man skulle skaka om serietvåan litegrann.

Nu är nog alla övergångar klara, senast i fredags blev det helt klart med Tumba tjejen Erica Nylund. Mer om henne blir det i ett senare inlägg, då jag fortfarande saknar lite info.

Ha en kanon onsdag för det ska jag ha!

HEJ!
/Frasse