två poäng i derbymatchen

Vi kunde inte ha fått en bättre start på denna match, 0-3 och försvarsspelet fungerade utmärkt. Bra målvaktsspel föddes av de otroligt tuffa försvarsspelet vilket var imponerande att se. Det disciplinerade anfallsspelet resulterade i enkla mål och på given signal så visste alla när de var dags att lägga benen på ryggen och springa hemåt.

4-17 i paus och för oss är det helt klart målrekord både framåt och bakåt. Kontringsspelet kom igång och Elin kunde kasta direkt i fas 1 eller ut på fas 2 spelarna som lät bollen gå som på ett snöre. 

18-31 blev de tillslut, i andra halvlek orkar vi inte riktigt hålla emot hela vägen och släpper några lite för enkla bollar men 2 poäng och skåneladam går på EM ledigt med 5 ihopsamlade poäng. 
Det är så kul att se laget spela så bra, att vi får ihop de ute på banan. Att vi tillsammans lyckas! Mäktig känsla! 

nu är det som sagt lite ledigt men mycket träning står på schemat , återkommer löpande, glöm inte att följa oss på instagram också. @skaneladam


Foton tagna av Therese Back. Kolla gärna in hennes bilder på hennes hemsida. thereseback.se

derbydags

Ja idag beger vi oss mot stora staden och nya tyresöhallen.  

Matchstart 14.00 observera tiden för er som är van att se oss först kl 16!

Tyresö då, nykomlingar som springer för glatta livet, hittat energi igen efter vinsten mot Eslöv hemma i tyresöhallen. Vi då? Blir bättre och bättre, en boll mot spåret och i onsdags en tempohöjare mot svenska giganterna från Göteborg. Vi är redo att ta oss an dagens motstånd, hur vi gör de får ni se när ni tar er till Tyresö idag. Vore kul om ni åkte dit och stöttade oss i denna viktiga streckmatch! 

Hoppas vi ses där, haaaaaaadeeeeee! 



Ni följer väl oss på instagram? 

Tack publiken

Ja vad ska man säga om en match med ett lag som spelat över 75 svenska matcher och forrfarande obesegrade? 

Jag tycker vi står upp ruskigt bra första 20 min.. Vi får bra träff bakåt  och spelar disciplinerat framåt vilket gör att vi kan hålla en helt ok marginal med giganterna.
I andra halvlek, ja det är då man ser skillnaden på proffslagen, vi orkar inte alls i andra halvlek och stressar iväg avsluten (den där fransson ska allt få höra imorgon på träningen) medans dom då kan trycka i kontringen..

Slutresultat: 19-37

Idag nämner vi sista utpost som många gånger stog själv mot en gulklädd och räddade många frilägen!! Elin Agerskov.

Nya tag redan på lördag då det är Stockholms derby igen, denna gång Tyresö! Mer om det kommer!!

Vill rikta stort TACK till dagens publik, 649 personer på plats ikväll, kul att se att så många kommer ner till hallen en onsdag även om många var där för att kika på seriens giganter så betyder de så otroligt mycket för oss nere på banan! Och vi lovar att när vi ses nästa gång kommer de bli lika tufft igen men vi kommer ge allt för att bjuda upp till show!! 

Även bra jobb från alla som jobbar runt i kring dagens match!

Ha de gott så hörs vi!! 
HAAAAAAAAADEEEEEE!
//fransson