dagen efter förlust är veckans sämsta dag.

25-28 stog de på tavlan när slutsignalen ljöd... ännu en match där vi inte riktigt tar klivet och vänder på steken.. fortsatt bra försvar stundtals i matchen förutom att vi trots genomgång har svårt för deras höger sexa som dessutom har flyt i sitt skytte dagen till ära.. det är surt när man är så nära men endå så långt borta. För det var aldrig fler än 2-3 måls skillnad matchen igenom.

Återigen alldeles för slarvigt i det uppställda spelet, vi får inte riktigt till det. Men denna match tycker jag vi är lite tröga ur startblocket när vi erövrar boll.. nu är en vecka med bara träning, speluppehåll denna vecka. Så det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i de här!

Spelare som bör nämnas är Jessica Wessman som kommer in och motar många skott som skapar kontringslägen. Fatos Kücükyildiz som gav publiken lite show på sina straffkast (4). Återigen Hannah Grytegård som krigar på och tar mycket stryk. 
Vi har många som jobbar i det tysta och någon/några måste ju ta den uppgiften med. Skall även  nämna Martina Thörn i motståndarmålet, hon har trots allt en räddningsprocent på 41%.

Nu väntar alltså en tuff träningsvecka för att sedan ladda om för nästa vecka då nästa viktiga match står på menyn Eslöv på bortaplan.

//frasse