snuvade på inlägg

Ja för visst saknas uppsnacket inför dagens match.. men! 1. Spelaren jag skulle skriva/ställa frågor till började med att försova sig imorse. 2. Hela inlägget jag skrivit ihop försvann vilket resulterade i dåligt tålamod och irritation.

Men nu med lite distans till matchen så tänkte jag yttra några ord från oss som var där. Matchen startade lite trevande med att vi bytte mål med varandra, fram till 6-6. 
Här kändes det som att vi skulle rycka tag i matchen, och visst kom ett litet ryck I matchen och vi stegade iväg med 2-3 mål en ledning som skulle hålla sig fram tills 4 minuter kvar ungefär.. då börjar vi tappa koncentrationen samtidigt som Heids målvakt lyckas stoppa några av kanonerna som avlossas lite för snabbt såhär i slutet.. Heid kunde då kontra och istället för att vi tar chansen att punktera matchen så kryper dom närmare.. en kvittering kommer och matchen avslutas med ett uppställt frikast med full tid på matchuret. Men Elin stoppar den sista bollen och poängen delas jämt på båda lagen.

Värda att nämnas idag är framförallt Lina Wessberg som lyckas i sitt skytte från h6, även hårt slitande Hannah Grytegård som med tok tejpad fot fullföljer 60 min som vilt krigande center.

med ett lag under uppbyggnad och faktiskt någon/några nya spelare varje vecka plus lite skadebekymmer har gjort att vi kanske inte är där vi trodde att vi skulle vara vid den här tidpunkten. Men skam den som ger sig, en poäng som denna kan komma att bli viktig i slutskedet av den här serien. Två omgångar avklarade och vi spinner vidare för nästa redan på måndag.

hejochmors!  

Frasse #8