födelsedagsbarn

Hallå i stugorna!
 
Dags för bloggen att uppdatera lite vad som händer i vardagen.
 
Igår (måndag) hade vi ett födelsedagsbarn som skötte sin uppgift genom att komma till träningen med nybakta snuskisar från självaste Värmland.
Stort grattis Julia Börjeryd som fyller 19 år.
 
Idag (tisdag) även här skötte man sina sysslor så hittills ingen sång i mittcirkeln.. Fatos Kücükyildiz stort grattis på din 22års dag. Enligt dig själv har du blivit ett år äldre och ett år snyggare! ;)
 
Även herrarnas nya tränare f.d försvarsgeneralen fyller år idag, vi i skåneladam önskar dig ett stort grattis!
 
vi fortsätter denna vecka med att få ihop spelet och fila på försvarsspelet, till helgen vankas match mot VästeråsIrsta. En match som kan bli riktigt rolig att lira, då vi kollat på ett väldigt intressant spel som vi hoppas kunna sätta sprätt på dom där vitklädda!
 
//SKÅNELADAM

Fler nya lirare

Ja, ni som trodde truppen var spikad i augusti.. Här kommer fler nya namn dyka upp under veckan.

Vi fortsätter fylla truppen till sin bredd, vilket är bra tycker jag. Alltid mycket folk på träningarna uppskattas! :)

Idag ska vi presentera en m6a med 4sm guld med teamstockholm i bagaget Stockholmspolisen som moderklubb, Lorin är en m6a som spelar smart och rör sig strategiskt inne på linjen. Hon kommer senast från blåklädda spårvägen men har nu valt att åka ut till oss i Märsta, bra val tycker vi, lite påfyllning på en plats som under försäsongen varit lite tunn.. 
Även en duktig försvarsspelare har vi fått till laget vilket också har saknats lite sen vi tappat våra generaler från förra året. 

Välkommen till oss Lorin, lorre, lorr the knorr, euphoria. Kärt barn har många namn.


//Frasse 

nya spelare

ja, skämskudde på.. lovade er ju en presentation av en ny spelare förra helgen.. Men till mitt försvar :) UNT ville skriva om värvningen först och då fick bloggen vänta.
 
Den nya spelaren är M9/V9an med ett häftigt underarmskott och tuffa spel bakåt. Fatos Kücükyildiz, närmast från Spårvägen men Haninge HK som moderklubb.
En spelare som tar för sig på banan och har ett av landets bästa underarmskott. ett tillskott i skytterollen är precis vad vi behöver till denna säsong.
 
Bild lånad av UNT 
Välkommen till föreningen ms Zlatan hoppas att du skall trivas!!
 
//Frasse