Det är dags nu.

För 163 dagar sedan lyckades vi kvala oss kvar i elitserien genom att vinna två raka matcher mot OV Helsingborg. Efter den där fantastiska onsdagskvällen i början på april fick vi ett kvitto på att vi verkligen har i elitserien att göra och under de efterföljande 163 dagarna har ljuset i tunneln hela tiden varit söndagen den 21 september och starten på säsongen 2014/2015.
Så tack och hej försäsongen, nu har vi fått nog av dig. Dröj gärna länge innan du kommer tillbaka igen.


Söndagens uppgift kommer att bli tuff. Det är vi väl medvetna om. Ni som såg vår seriepremiär förra säsongen mot Eslöv vet dock vad vi kan åstadkomma när vi är 100% fokuserade på vår uppgift.
Vi kommer till Vikingahallen på söndag med en bra träningsvecka bakom oss, kanske den bästa på hela försäsongen, och vi tänker inte ge vika en tum för det där topplaget från Skåne. För i Vikingahallen spelar det ingen roll vilket lag som har högst MEP, har spelat flest slutspel eller har mest meriterade spelare. I Vikingahallen är det inställning och framförallt hjärta som är avgörande. Det är fakta.


Så till vår fantastiska publik (som av flera spelare från andra klubbar blivit utsedd till elitseriens bästa):
Vi ses på söndag. Taggade till tusen och med ett bultande Skånelahjärta. Vi hoppas att så många som möjligt väljer att ta en tur till byn som gud glömde, Rimbo, på lördag och stöttar herrarna för att sedan på söndag sitta på träbänkarna i Vikingahallen och stötta oss. ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS!


#9 Tessan

 

 

Kommentarer :

#1: Greger

"Fantastisk" kommentar med "byn som gud glömde, Rimbo" väx upp du ska vara en förebild för unga handbollsspelare!

skriven
#2: Gregers Fru

-Greger kom genast tillbaka!
-Ungar vem har lämnat dörren till kontoret olåst? Ni vet ju att pappa smiter in till datorn och kollar "vuxenfilm" och nättrollar.
GREGER!!! LÅS UPP DÖRREN GENAST!!!

skriven

Kommentera inlägget här :